Diensten

Kom gerust langs

Auto Onderhoud & Reparaties

De “grote en kleine beurt”. Deze termen worden hedendaags eigenlijk niet meer gebruikt. Daarom is het lastig om een vast prijskaartje aan een onderhoudsbeurt te hangen. Tegenwoordig vraagt de auto zelf om onderhoud en afhankelijk van de leeftijd en het aantal gereden kilometers vergt dit bepaalde handelingen en controle’s. Aan de hand van technische gegevens die wij van 99% van het Nederlandse wagenpark tot onze beschikking hebben kunnen wij de benodigde werkzaamheden haarfijn uitpluizen. Zo weet u altijd dat u geen achterstallig onderhoud aan uw auto heeft. Wij beschikken over ruim voldoende kennis en zijn opgeleid om alle reparatie’s die uw auto nodig heeft uit te voeren. Van een distributieketting tot een koppakking. Mochten we toch ergens tegen aan lopen wat niet door ons uitgevoerd of verholpen kan worden kunnen wij die altijd verzorgen in het ruime netwerk wat we in loop der jaren hebben opgebouwd.Zo kunnen wij u in 99% van de gevallen altijd weer veilig de weg op sturen. Ook kunt u ons contactformulier invullen voor uw vragen of een vrijblijvende offerte.

Auto Diagnose

Heeft u een probleem met uw auto, waarvan u niet weet wat het is. Maak dan een afspraak voor een auto diagnose. Wij zullen de auto zowel mechanisch als elektronisch bekijken en onderzoeken wat de oorzaak van dit probleem is. Aan de hand van deze diagnose zullen wij u laten weten wat het precieze probleem is, wat er gedaan moet worden om dit probleem te verhelpen en wat de begrote kosten zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent voordat u de reparatie laat uitvoeren.

Verkoop ondersteuning

Indien u uw huidige auto wilt verkopen, kunnen wij u hierin ondersteunen. Wij adverteren zelf geen auto’s, maar door ons uitgebreide netwerk van dealers en handelaren, kunnen wij u altijd in contact brengen met het juiste bedrijf. Zo kunt u uw auto zo effectief en efficiënt mogelijk verkopen. Wilt u uw auto toch particulier verkopen, kunt u altijd langskomen om de advertentie door te nemen en eventuele verbeteringen te bespreken.

Aankoopkeuringen

Bent u van plan een occasion aan te schaffen? Laat de auto door ons nakijken voordat u de auto koopt. Wij bekijken de onderhoudshistorie, de technische status van de auto en eventueel achterstallig onderhoud. Hierdoor weet u zeker dat de auto geen verborgen gebreken heeft en de auto in goede staat koopt.

Verzorgen van APK

Een APK keuring kost gemiddeld een uur. Wij verzorgen deze keuringen van A tot Z. Zo word de auto op alle punten gecontroleerd aan de hand van de laatste RDW richtlijnen, met betrekking tot veiligheid en milieueisen. Vervolgens word de auto door onze huiskeurmeester afgemeld bij het RDW. De kosten hiervan bedragen €40,- inclusief de BTW, ongeacht het type brandstof.

Bandenservice

Banden zijn naast de remmen de meest bekende slijtagedelen van de auto. Wij kunnen wat banden betreft alle mogelijke maten en merken leveren en monteren. Onze voorkeur merken zijn Vredestein en Continental. Andere merken zijn in overleg uiteraard ook mogelijk. Wij beschikken over moderne montage- en balanceer apparatuur, zo kunnen wij u weer trillingsvrij de weg op sturen. Ook kunnen wij in samenwerking met Autoservice van der Meulen de uitlijning van uw auto verzorgen. Winter en zomerwissels behoren ook tot de mogelijkheden. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Neem direct contact op

Adres

Nobelstraat 12, 1704 RM Heerhugowaard