Auto Diagnose

Heeft u een probleem met uw auto of brand er een storingslampje in uw dashboard, waarvan u niet weet wat het is. Maak dan een afspraak voor een auto diagnose. Wij zullen de auto zowel mechanisch als elektronisch bekijken en onderzoeken wat de oorzaak van dit probleem is. Naast een uitgebreid handmatig onderzoek beschikt Autoservice Miro met behulp van uitgebreide en up to date uitleesapparatuur om te kijken of er eventuele storingen in de auto bevinden. Ook als het storingslampje alweer uit is kunnen wij de storingshistorie vaak nog inzien. Daarnaast is het altijd mogelijk om samen met ons een stukje te rijden zodat u precies kunt aangeven welke problemen u ervaart. 

Aan de hand van deze diagnose zal Autoservice Miro u laten weten wat het precieze probleem is, wat er gedaan moet worden om dit probleem te verhelpen en wat de begrote kosten zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent voordat u de reparatie laat uitvoeren.

Handige informatie: Brand er een oranje lampje in uw dashboard, geen paniek! Dit is alleen een waarschuwingssignaal dat er iets niet helemaal functioneert zoals het hoort, u kunt gewoon nog doorrijden naar uw bestemming. Het is wel belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen om het niet te verergeren. Is het lampje rood? Zet uw auto veilig neer en neem direct contact op.

Bent u op zoek naar een geschikte autogarage om uw probleem te vinden in Heerhugowaard? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in voor uw vragen of een vrijblijvende offerte.

Neem direct contact op

Adres

Nobelstraat 12, 1704 RM Heerhugowaard