Aankoopondersteuning

Op zoek naar een auto of online uw droomauto gevonden maar weet u niet hoe u het precies moet aanpakken? Is de prijs wel goed, is het geen miskoop of staat de auto eigenlijk net iets te ver voor een bezichtiging? Bij het kopen van een woning neemt men vaak een aankoopmakelaar, waarom zou u dat niet doen bij de aankoop van een auto? Naast een aankoopkeuring kunnen wij u ook altijd ondersteunen tijdens het proces van de koop. Hierbij kunnen wij helpen tijdens de onderhandeling of zelfs de hele inkoop voor u doen!  Zo koopt u de auto gewoon bij ons. 

Of misschien een auto in het buitenland gezien die u graag wilt hebben, maar geen zin of verstand van alle bijkomende procedures en kosten? Wij kunnen de auto voor u naar Nederland halen en ervoor zorgen dat er een geldig Nederlands kenteken op komt.

Op zoek naar een autogarage in Heerhugowaard die u kan ondersteunen tijdens de aankoop van een auto? Of heeft u vragen over de aankoopondersteuning? Neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier, bel ons of stuur een appje! 

Neem direct contact op

Adres

Nobelstraat 12, 1704 RM Heerhugowaard