Bandenservice

Met goede banden kunt u vele kilometers veilig, zuinig en comfortabel rijden. Banden zijn naast de remmen de meest bekende slijtagedelen van de auto. Wij kunnen wat banden betreft alle mogelijke maten en merken leveren en monteren. Onze voorkeur merken zijn Vredestein en Continental. Andere merken zijn in overleg uiteraard ook mogelijk. Wij beschikken over moderne montage- en balanceer apparatuur, zo kunnen wij u weer trillingsvrij de weg op sturen. Heeft u het gevoel dat uw auto een afwijking naar een bepaalde kant heeft? Dan kunnen wij in samenwerking met Autoservice van der Meulen de uitlijning van uw auto verzorgen. 

Winter- en zomerwissels behoren ook tot de mogelijkheden. Zomerbanden zijn hier in Nederland het grootste gedeelte van het jaar de beste banden om onder de auto te hebben. Deze bieden de beste grip in het voorjaar, de zomer en het najaar, zolang de temperatuur boven de 7 graden blijft. Is het kouder of natter op de weg, dan is het veiliger om winterbanden onder de auto te hebben. Ook is het in sommige wintersportlanden verplicht om in de winterperiode winterbanden te hebben! Geen zin om ieder jaar van een zomerset naar een winterset te gaan? Dan kunt u ook altijd kiezen voor All-season banden. Neem voor advies over de juiste banden contact met ons op! 

Bent u op zoek naar een geschikte autogarage voor uw bandenservice in Heerhugowaard? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in voor uw vragen of een vrijblijvende offerte.

Neem direct contact op

Adres

Nobelstraat 12, 1704 RM Heerhugowaard