Verkoop ondersteuning

Wilt u uw auto verkopen? Wist u dat 95% van de mensen die een auto zoeken liever een occasion bij een bedrijf koopt dan bij een particulier? Wij kunnen u hierin ondersteunen. Dit kan op verschillende manieren. U kunt er voor kiezen om de auto door Autoservice Miro te laten adverteren en te verkopen in de vorm van een consignatie verkoop. U kunt uw auto in de tussentijd zelf nog gebruiken of bij ons tussen de andere verkoopauto’s op ons terrein plaatsen. Door gebruik te maken van deze opties bent u verlost van al die extra handelingen en het ontvangen van vreemde mensen bij u thuis en kunt u uw auto zo effectief en efficiënt mogelijk verkopen. Vooraf wordt een verkoopprijs afgesproken en u blijft eigenaar van de auto tot deze is verkocht. 

Wilt u uw auto toch particulier verkopen, kunt u altijd langskomen om de advertentie door te nemen en eventuele verbeteringen te bespreken.

Bent u op zoek naar een geschikte autogarage in Heerhugowaard die u kan ondersteunen met de verkoop van uw auto? Neem dan contact op of vul ons contactformulier in voor uw vragen of een vrijblijvende offerte! 

Neem direct contact op

Adres

Nobelstraat 12, 1704 RM Heerhugowaard