Auto Onderhoud & Reparaties

De “grote en kleine beurt”. Deze termen worden hedendaags eigenlijk niet meer gebruikt. Daarom is het lastig om een vast prijskaartje aan een onderhoudsbeurt te hangen. Tegenwoordig vraagt de auto zelf om onderhoud en afhankelijk van de leeftijd en het aantal gereden kilometers vergt dit bepaalde handelingen en controle’s. Tijdens een onderhoudsbeurt bij Autoservice Miro worden veel punten gecontroleerd en zo nodig vervangen, ververst of bijgevuld, hierbij kunt u denken aan de filters: oliefilter, luchtfilter, interieurfilter en het brandstoffilter, de vloeistoffen: motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en de ruitenwisservloeistof. Ook controleren wij de staat van de remmen, schokdempers en banden, of de lichten correct werken en of de auto op overige gebieden nog veilig genoeg is. Autoservice Miro in Heerhugowaard werkt met alle automerken en -modellen. Aan de hand van technische gegevens die wij van 99% van het Nederlandse wagenpark tot onze beschikking hebben kunnen wij de benodigde werkzaamheden haarfijn uitpluizen. Zo weet u altijd dat u geen achterstallig onderhoud aan uw auto heeft. Indien wij tijdens een onderhoudsbeurt iets tegenkomen wat vervangen of gerepareerd moet worden, zullen wij u ten alle tijden eerst contacteren om dit met u te bespreken. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Schade aan of problemen met uw auto? Autoservice Miro beschikt over ruim voldoende kennis en zijn opgeleid om alle reparatie’s die uw auto nodig heeft uit te voeren. Van een distributieketting tot een koppakking. Mochten we toch ergens tegen aan lopen wat niet door ons uitgevoerd of verholpen kan worden kunnen wij die altijd verzorgen in het ruime netwerk wat we in loop der jaren hebben opgebouwd. Zo kunnen wij u in 99% van de gevallen altijd weer veilig de weg op sturen.

Bent u op zoek naar een geschikte autogarage voor uw onderhoudsbeurt of reparatie in Heerhugowaard? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in voor uw vragen of een vrijblijvende offerte.

Neem direct contact op

Adres

Nobelstraat 12, 1704 RM Heerhugowaard