Interieur reiniging

Vieze auto? Vaak besteden we veel tijd aan het wassen van de auto, maar ook uw interieur lijdt onder het (dagelijkse) gebruik van uw auto. Vlekken in de bekleding, vet en stof op het dasboard. Uw auto van binnen ook weer als nieuw? Autoservice Miro kan het interieur van uw auto een diepte reiniging geven. Aan de hand van een shamporelle behandeling begint u de dag weer in een schone auto. Dit zorgt ervoor dat het dashboard, de stoelen, bank(en) en deuren weer fris ogen en ook de matten er weer keurig schoon en fris bij liggenNiet alleen de cabine, maar ook de bagageruimte wordt meegenomen!

Shamponeren is de meest effectieve behandeling tegen vlekken. Dit is een reinigingsmethode waarbij de bekleding licht vochtig wordt gemaakt. Met behulp van een machine en een speciaal reinigingsmiddel gaan wij voor u aan de slag. Alle stoffen bekleding zal worden gereinigd. Hierbij kunt u denken aan de stoel- en bank(en)bekleding, deurbekleding en vloerbekleding.

Het reinigen van het interieur begint met het grondig uitzuigen van de auto. Hierna zal de vloer en de matten worden gereinigd. Vervolgens maakt Autoservice Miro het dashboard, zijpanelen en de ramen schoon. Daarna zullen de stoelen en bank(en) onder handen worden genomen met een intensieve reiniging. Autoservice Miro haalt de vlekken en viezigheid uit uw interieur. 

Let op! Voor een complete interieurreiniging is het belangrijk dat de auto leeg is! Wilt u dat wij de bagageruimte meenemen in de reiniging, zorg dat er geen spullen in de achterbak liggen. 

Bent u opzoek naar een bedrijf in Heerhugowaard die het interieur van uw auto voor u reinigt? Neem dan contact op met Autoservice Miro of vul ons contactformulier in voor uw vragen of een vrijblijvende offerte!

Neem direct contact op

Adres

Nobelstraat 12, 1704 RM Heerhugowaard